Advertisement

Αελ Οφη / / Έξαλλος ο κούγιας με κομίνη, κατέβηκε στον αγωνιστικό χώρο.

Αελ Οφη / / Έξαλλος ο κούγιας με κομίνη, κατέβηκε στον αγωνιστικό χώρο.. Ο οφη υποδέχεται το σάββατο (06/03, 15:00) την αελ, στο γήπεδο «θεόδωρος βαρδινογιάννης» παρακολουθείστε μέσα από το το ekriti.gr live την εξέλιξη της κρίσιμης αναμέτρησης του οφη με την. Με το «τρίποντο» αυτό ο οφη έφτασε τους 15 βαθμούς. Σε ένα ματς με λιγοστές καλές φάσεις, οφη και αελ έμειναν ισόπαλοι χωρίς τέρματα στο «γεντί κουλέ», με τους κρητικούς να χάνουν την ευκαιρία να εδραιωθούν στην εξάδα και τους «βυσσινί» να. Παρακολουθείστε λεπτό προς λεπτό το σημαντικό ματς στο αλκαζάρ. Έξαλλος ο κούγιας με κομίνη, κατέβηκε στον αγωνιστικό χώρο.

Οφη και λάρισα έχασαν ευκαιρίες αλλά δεν. Οχτώ σερί ήττες μετρούν οι γηπεδούχοι, από νίκη… σωτηρίας προέρχονται οι φιλοξενούμενοι. Ο ποδοσφαιριστής του οφη είδε εκτός θέσης τον κρίστινσον και με βολέ πολλά μέτρα έξω από την περιοχή άνοιξε το σκορ. Ο οφη απείλησε πρώτος στο 52' με δυνατό σουτ του στάικου, το οποίο και απέκρουσε ο νάγκι. Δείτε πως θα αγωνιστούν αελ και οφη, για την 5η αγωνιστική των playouts.

Ael Ofh 3 2 To10 Gr
Ael Ofh 3 2 To10 Gr from www.to10.gr
Τον οφη υποδέχεται σήμερα η αελ στο πλαίσιο του πρωταθλήματος των play out της super league 1, σε ένα ματς ζωής και θανάτου (17:15 novasports 1). Ο ποδοσφαιριστής του οφη είδε εκτός θέσης τον κρίστινσον και με βολέ πολλά μέτρα έξω από την περιοχή άνοιξε το σκορ. Η αελ απείλησε μόλις στο 2ο λεπτό με. Με το «τρίποντο» αυτό ο οφη έφτασε τους 15 βαθμούς. Με καστάνιος στον τελικό με αελ. Δείτε πως θα αγωνιστούν αελ και οφη, για την 5η αγωνιστική των playouts. Ένα από τα πλέον σημαντικά ματς για την παραμονή διεξάγεται στο αλκαζάρ, όπου η αελ υποδέχεται στις 17. Γνωστές έγιναν οι ενδεκάδες για το ματς της λάρισας με τον οφη, στο πλαίσιο της 5ης.

Δείτε πως θα αγωνιστούν αελ και οφη, για την 5η αγωνιστική των playouts.

Δείτε πως θα αγωνιστούν αελ και οφη, για την 5η αγωνιστική των playouts. Στο τέλος του ημιχρόνου, ο τραυματίας γκράουρ πέρασε στο ματς και βρέθηκε απέναντι από τον σωτηρίου όμως το σημαιάκι του βοηθού σηκώθηκε και η φάση τελείωσε ως οφσάιντ. Με το «τρίποντο» αυτό ο οφη έφτασε τους 15 βαθμούς. Το όνειρο του γιώργου δώνη να δει την αελ στον τελικό του κυπέλλου (5η μαΐου) παραμένει ζωντανό. Όλα είναι έτοιμα για τον αγώνα ανάμεσα στην γηπεδούχο αελ και τον οφη, για την 5η αγωνιστική των playouts της super league, με τις δύο ομάδες να βρίσκεται στις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας με. Ο οφη απείλησε πρώτος στο 52' με δυνατό σουτ του στάικου, το οποίο και απέκρουσε ο νάγκι. Υποδέχεται τον οφη, με τον οποίο έχει καλή παράδοση τελευταία, ωστόσο η ομάδα της κρήτης η αελ έχασε από τον παναιτωλικό στο αγρίνιο και έπεσε στην προτελευταία θέση της βαθμολογίας. Στόχος για τον οφη η επιστροφή στα θετικά αποτελέσματα. Οφη και λάρισα έχασαν ευκαιρίες αλλά δεν. Οχτώ σερί ήττες μετρούν οι γηπεδούχοι, από νίκη… σωτηρίας προέρχονται οι φιλοξενούμενοι. Σε ένα ματς με λιγοστές καλές φάσεις, οφη και αελ έμειναν ισόπαλοι χωρίς τέρματα στο «γεντί κουλέ», με τους κρητικούς να χάνουν την ευκαιρία να εδραιωθούν στην εξάδα και τους «βυσσινί» να. Ο οφη υποδέχεται το σάββατο (06/03, 15:00) την αελ, στο γήπεδο «θεόδωρος βαρδινογιάννης» παρακολουθείστε μέσα από το το ekriti.gr live την εξέλιξη της κρίσιμης αναμέτρησης του οφη με την. Η αποστολή του οφη για το παιχνίδι με την αελ.

Σε ένα ματς με λιγοστές καλές φάσεις, οφη και αελ έμειναν ισόπαλοι χωρίς τέρματα στο «γεντί κουλέ», με τους κρητικούς να χάνουν την ευκαιρία να εδραιωθούν στην εξάδα και τους «βυσσινί» να. Τα είχε όλα το παιχνίδι στο ηράκλειο! Όλα είναι έτοιμα για τον αγώνα ανάμεσα στην γηπεδούχο αελ και τον οφη, για την 5η αγωνιστική των playouts της super league, με τις δύο ομάδες να βρίσκεται στις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας με. Υποδέχεται τον οφη, με τον οποίο έχει καλή παράδοση τελευταία, ωστόσο η ομάδα της κρήτης η αελ έχασε από τον παναιτωλικό στο αγρίνιο και έπεσε στην προτελευταία θέση της βαθμολογίας. Δείτε πως θα αγωνιστούν αελ και οφη, για την 5η αγωνιστική των playouts.

Ael Ofh 0 1 Teliko Ofh Nea Krhth
Ael Ofh 0 1 Teliko Ofh Nea Krhth from www.neakriti.gr
Οχτώ σερί ήττες μετρούν οι γηπεδούχοι, από νίκη… σωτηρίας προέρχονται οι φιλοξενούμενοι. Δείτε πως θα αγωνιστούν αελ και οφη, για την 5η αγωνιστική των playouts. Η αελ απείλησε μόλις στο 2ο λεπτό με. Στο τέλος του ημιχρόνου, ο τραυματίας γκράουρ πέρασε στο ματς και βρέθηκε απέναντι από τον σωτηρίου όμως το σημαιάκι του βοηθού σηκώθηκε και η φάση τελείωσε ως οφσάιντ. Οφη και λάρισα έχασαν ευκαιρίες αλλά δεν. Όφη και αελ αναμετρούνται στο ηράκλειο σ' ένα πολύ κρίσιμο παιχνίδι στη μάχη της ουράς. Υποδέχεται τον οφη, με τον οποίο έχει καλή παράδοση τελευταία, ωστόσο η ομάδα της κρήτης η αελ έχασε από τον παναιτωλικό στο αγρίνιο και έπεσε στην προτελευταία θέση της βαθμολογίας. Ο οφη απείλησε πρώτος στο 52' με δυνατό σουτ του στάικου, το οποίο και απέκρουσε ο νάγκι.

Ένα από τα πλέον σημαντικά ματς για την παραμονή διεξάγεται στο αλκαζάρ, όπου η αελ υποδέχεται στις 17.

Οφη και λάρισα έχασαν ευκαιρίες αλλά δεν. Η αελ απείλησε μόλις στο 2ο λεπτό με. Με το «τρίποντο» αυτό ο οφη έφτασε τους 15 βαθμούς. Οχτώ σερί ήττες μετρούν οι γηπεδούχοι, από νίκη… σωτηρίας προέρχονται οι φιλοξενούμενοι. Με καστάνιος στον τελικό με αελ. Το όνειρο του γιώργου δώνη να δει την αελ στον τελικό του κυπέλλου (5η μαΐου) παραμένει ζωντανό. Παρακολουθείστε λεπτό προς λεπτό το σημαντικό ματς στο αλκαζάρ. Όλα είναι έτοιμα για τον αγώνα ανάμεσα στην γηπεδούχο αελ και τον οφη, για την 5η αγωνιστική των playouts της super league, με τις δύο ομάδες να βρίσκεται στις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας με. Τον οφη υποδέχεται σήμερα η αελ στο πλαίσιο του πρωταθλήματος των play out της super league 1, σε ένα ματς ζωής και θανάτου (17:15 novasports 1). Στο τέλος του ημιχρόνου, ο τραυματίας γκράουρ πέρασε στο ματς και βρέθηκε απέναντι από τον σωτηρίου όμως το σημαιάκι του βοηθού σηκώθηκε και η φάση τελείωσε ως οφσάιντ. Γενικά η αελ ήταν ακίνδυνη επιθετικά και ο οφη ήταν καλύτερος στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα. Δείτε πως θα αγωνιστούν αελ και οφη, για την 5η αγωνιστική των playouts. Έξαλλος ο κούγιας με κομίνη, κατέβηκε στον αγωνιστικό χώρο.

Έξαλλος ο κούγιας με κομίνη, κατέβηκε στον αγωνιστικό χώρο. Με το «τρίποντο» αυτό ο οφη έφτασε τους 15 βαθμούς. Με καστάνιος στον τελικό με αελ. Οφη και λάρισα έχασαν ευκαιρίες αλλά δεν. Υποδέχεται τον οφη, με τον οποίο έχει καλή παράδοση τελευταία, ωστόσο η ομάδα της κρήτης η αελ έχασε από τον παναιτωλικό στο αγρίνιο και έπεσε στην προτελευταία θέση της βαθμολογίας.

Ayrio To Ael Ofh Larissanet Gr
Ayrio To Ael Ofh Larissanet Gr from www.larissanet.gr
Σε ένα ματς με λιγοστές καλές φάσεις, οφη και αελ έμειναν ισόπαλοι χωρίς τέρματα στο «γεντί κουλέ», με τους κρητικούς να χάνουν την ευκαιρία να εδραιωθούν στην εξάδα και τους «βυσσινί» να. Τα είχε όλα το παιχνίδι στο ηράκλειο! Ο ποδοσφαιριστής του οφη είδε εκτός θέσης τον κρίστινσον και με βολέ πολλά μέτρα έξω από την περιοχή άνοιξε το σκορ. Με καστάνιος στον τελικό με αελ. Γενικά η αελ ήταν ακίνδυνη επιθετικά και ο οφη ήταν καλύτερος στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα. Έξαλλος ο κούγιας με κομίνη, κατέβηκε στον αγωνιστικό χώρο. Ο οφη απείλησε πρώτος στο 52' με δυνατό σουτ του στάικου, το οποίο και απέκρουσε ο νάγκι. Τον οφη υποδέχεται σήμερα η αελ στο πλαίσιο του πρωταθλήματος των play out της super league 1, σε ένα ματς ζωής και θανάτου (17:15 novasports 1).

Υποδέχεται τον οφη, με τον οποίο έχει καλή παράδοση τελευταία, ωστόσο η ομάδα της κρήτης η αελ έχασε από τον παναιτωλικό στο αγρίνιο και έπεσε στην προτελευταία θέση της βαθμολογίας.

Όλα είναι έτοιμα για τον αγώνα ανάμεσα στην γηπεδούχο αελ και τον οφη, για την 5η αγωνιστική των playouts της super league, με τις δύο ομάδες να βρίσκεται στις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας με. Οχτώ σερί ήττες μετρούν οι γηπεδούχοι, από νίκη… σωτηρίας προέρχονται οι φιλοξενούμενοι. Σε ένα ματς με λιγοστές καλές φάσεις, οφη και αελ έμειναν ισόπαλοι χωρίς τέρματα στο «γεντί κουλέ», με τους κρητικούς να χάνουν την ευκαιρία να εδραιωθούν στην εξάδα και τους «βυσσινί» να. Οφη και λάρισα έχασαν ευκαιρίες αλλά δεν. Έξαλλος ο κούγιας με κομίνη, κατέβηκε στον αγωνιστικό χώρο. Με καστάνιος στον τελικό με αελ. Η αποστολή του οφη για το παιχνίδι με την αελ. Παρακολουθείστε λεπτό προς λεπτό το σημαντικό ματς στο αλκαζάρ. Η αελ απείλησε μόλις στο 2ο λεπτό με. Στόχος για τον οφη η επιστροφή στα θετικά αποτελέσματα. Γνωστές έγιναν οι ενδεκάδες για το ματς της λάρισας με τον οφη, στο πλαίσιο της 5ης. Ένα από τα πλέον σημαντικά ματς για την παραμονή διεξάγεται στο αλκαζάρ, όπου η αελ υποδέχεται στις 17. Ο οφη υποδέχεται το σάββατο (06/03, 15:00) την αελ, στο γήπεδο «θεόδωρος βαρδινογιάννης» παρακολουθείστε μέσα από το το ekriti.gr live την εξέλιξη της κρίσιμης αναμέτρησης του οφη με την.

Post a Comment

0 Comments