Advertisement

Enes Ünal Getafe / : Geride bıraktığımız sezon real valladolid'de kiralık olarak forma giyen ve bonservisi villarreal'de bulunan milli futbolcu enes ünal, 9 milyon euro karşılığında getafe'ye transfer.

Enes Ünal Getafe / : Geride bıraktığımız sezon real valladolid'de kiralık olarak forma giyen ve bonservisi villarreal'de bulunan milli futbolcu enes ünal, 9 milyon euro karşılığında getafe'ye transfer.. Eğer başarılı olsaydı zaten zeki çelik gibi enes ünal gibi yurtdışında gider oynardı. Getafe, enes ünal'la 5 yıllık sözleşme imzalandığını açıkladı. Kariyer istatistiklerini (forma giydiği maç, gol, kartlar) ve transfer geçmişini görüntüleyin. Şu anda enes ünal, getafe oyuncu profili sayfasındasınız. Enes ünal, getafe formasıyla la liga'daki ilk golünü attı.

İspanyol ekibinden yapılan açıklamada, 23 yaşındaki futbolcuyla 5 yıllık sözleşme imzalandığı kaydedildi. İspanyol ekibinden yapılan açıklamada, 23 yaşındaki futbolcuyla 5 yıllık sözleşme imzalandığı kaydedildi. Mili futbolcu enes ünal, getafe'ye transfer oldu. Kariyer istatistiklerini (forma giydiği maç, gol, kartlar) ve transfer geçmişini görüntüleyin. Getafe'ye transfer olan villarreal oyuncusu enes ünal mevki :

Enes Ünal Getafe'de - Futbol Spor Haberleri
Enes Ünal Getafe'de - Futbol Spor Haberleri from idora.gazetevatan.com
İspanya birinci futbol ligi takımlarından getafe, milli futbolcu enes ünal'ı renklerine bağladı. Geçen sezon villarreal'in real valladolid'e kiraladığı enes ünal, tüm kulvarlarda 37 maça çıktı ve 8 gol attı. Milli futbolcu enes ünal geçtiğimiz sezon i̇spanya la liga'da real valladolid forması giymişti. İspanyol ekibinden yapılan açıklamada, 23 yaşındaki futbolcuyla 5 yıllık sözleşme imzalandığı kaydedildi. Şu anda enes ünal, getafe oyuncu profili sayfasındasınız. Eğer başarılı olsaydı zaten zeki çelik gibi enes ünal gibi yurtdışında gider oynardı. Find the latest enes ünal news, stats, transfer rumours, photos, titles, clubs, goals scored this season and more. İspanya birinci futbol ligi takımlarından getafe, milli futbolcu enes ünal'ı renklerine bağladı.

Geçtiğimiz sezonu real valladolid'de kiralık olarak geçiren enes ünal, getafe'yle 5 yıllık sözleşme imzaladı.

Getafe, enes ünal'ın la liga'da forma giydiği dördüncü takım olacak. Mili futbolcu enes ünal, getafe'ye transfer oldu. Geride bıraktığımız sezon real valladolid'de kiralık olarak forma giyen ve bonservisi villarreal'de bulunan milli futbolcu enes ünal, 9 milyon euro karşılığında getafe'ye transfer. İspanya birinci futbol ligi takımlarından getafe, milli futbolcu enes ünal'ı renklerine bağladı. Getafe'den yapılan açıklamaya göre i̇spanyol kulübü enes ünal'ı bonservisiyle satın alarak oyuncuyla 5 senelik sözleşme imzaladı. İspanyol ekibi getafe, milli oyuncu enes ünal'ı villarreal'e 9 milyon euro bonservis ödeyerek kadrosuna kattı. Getafe'ye transfer olan villarreal oyuncusu enes ünal mevki : Marca'nın iddiasına göre getafe, türk yıldız için 5 milyon euro ödeyecek. Enes ünal, getafe formasıyla la liga'daki ilk golünü attı. Eğer başarılı olsaydı zaten zeki çelik gibi enes ünal gibi yurtdışında gider oynardı. Getafe, enes ünal'la 5 yıllık sözleşme imzalandığını açıkladı. Geçtiğimiz sezonu real valladolid'de kiralık olarak geçiren enes ünal, getafe'yle 5 yıllık sözleşme imzaladı. Getafe, 9 milyon euro karşılığında enes ünal ile 5 yıllık sözleşme imzaladı.

Getafe oyuncunun transferini sosyal medya hesabından duyururken i̇spanyol basını milli futbolcunun bonservisinin 5 milyon euro olduğunu yazdı. İspanyol ekibi getafe, milli oyuncu enes ünal'ı villarreal'e 9 milyon euro bonservis ödeyerek kadrosuna kattı. Enes ünal is a turkish professional footballer who plays as a striker for spanish club getafe. İspanyol ekibinden yapılan açıklamada, 23 yaşındaki futbolcuyla 5 yıllık sözleşme imzalandığı kaydedildi. Mili futbolcu enes ünal, getafe'ye transfer oldu.

Enes Ünal attı Getafe turladı - Son Dakika Haberleri
Enes Ünal attı Getafe turladı - Son Dakika Haberleri from trthaberstatic.cdn.wp.trt.com.tr
Marca'nın iddiasına göre getafe, türk yıldız için 5 milyon euro ödeyecek. Kariyer istatistiklerini (forma giydiği maç, gol, kartlar) ve transfer geçmişini görüntüleyin. İspanyol ekibi getafe, milli oyuncu enes ünal'ı villarreal'e 9 milyon euro bonservis ödeyerek kadrosuna kattı. Milli futbolcu, 23 haziran 2020 tarihinden (o dönem valladolid'de oynuyordu) bu yana la liga'da ilk kez gol sevinci yaşadı. Getafe, enes ünal'ın la liga'da forma giydiği dördüncü takım olacak. Enes ünal ilk golünü attı, getafe kral kupası'nda turladı (özet). Milli futbolcu, i̇spanya'da sırasıyla levante, villarreal ve valladolid'de oynadı. Getafe'nin enes ünal'ın bonservisi için villarreal'e ne kadar verdiği açıklanmadı.

İspanya birinci futbol ligi takımlarından getafe, milli futbolcu enes ünal'ı renklerine bağladı.

Geçen sezon villarreal'in real valladolid'e kiraladığı enes ünal, tüm kulvarlarda 37 maça çıktı ve 8 gol attı. Getafe, enes ünal'la 5 yıllık sözleşme imzalandığını açıkladı. View enes ünal profile on yahoo sports. Getafe'ye gelmesinin farklı sebepleri olduğunu kaydeden enes, bana çok fazla güvenen bir takımdayım. Şu anda enes ünal, getafe oyuncu profili sayfasındasınız. Geçtiğimiz sezonu real valladolid'de kiralık olarak geçiren enes ünal, getafe'yle 5 yıllık sözleşme imzaladı. Find the latest enes ünal news, stats, transfer rumours, photos, titles, clubs, goals scored this season and more. İspanyol ekibi getafe, milli oyuncu enes ünal'ı villarreal'e 9 milyon euro bonservis ödeyerek kadrosuna kattı. Getafe'den yapılan açıklamaya göre i̇spanyol kulübü enes ünal'ı bonservisiyle satın alarak oyuncuyla 5 senelik sözleşme imzaladı. Enes ünal için villarreal ile görüştüğü ileri sürülen getafe kulübünün ise ilk etapta daha az bir para önerdiği ancak 10 milyon euro ödemeye de hazır olduğu belirtiliyor. Enes ünal, la liga'da takım değiştirdi. Enes ünal ilk golünü attı, getafe kral kupası'nda turladı (özet). Bonservisi villareal'de bulunan ve geçtiğimiz sezon real valladolid'de kiralık forma giyen enes ünal'ın yeni takımı belli oluyor.

Şu anda enes ünal, getafe oyuncu profili sayfasındasınız. Getafe'ye gelmesinin farklı sebepleri olduğunu kaydeden enes, bana çok fazla güvenen bir takımdayım. İspanyol ekibinden yapılan açıklamada, 23 yaşındaki futbolcuyla 5 yıllık sözleşme imzalandığı kaydedildi. Enes ünal ilk golünü attı, getafe kral kupası'nda turladı (özet). İspanyol ekibinden yapılan açıklamada, 23 yaşındaki futbolcuyla 5 yıllık sözleşme imzalandığı kaydedildi.

Enes Ünal Getafe'de - Haberleri - Bursa Hakimiyet
Enes Ünal Getafe'de - Haberleri - Bursa Hakimiyet from cdn.bursahakimiyet.com.tr
Find the latest enes ünal news, stats, transfer rumours, photos, titles, clubs, goals scored this season and more. Enes ünal is a turkish professional footballer who plays as a striker for spanish club getafe. Getafe'ye transfer olan villarreal oyuncusu enes ünal mevki : Getafe'ye gelmesinin farklı sebepleri olduğunu kaydeden enes, bana çok fazla güvenen bir takımdayım. Enes ünal için villarreal ile görüştüğü ileri sürülen getafe kulübünün ise ilk etapta daha az bir para önerdiği ancak 10 milyon euro ödemeye de hazır olduğu belirtiliyor. Santrafor 23 yaşında güncel piyasa değeri: Getafe, enes ünal'la 5 yıllık sözleşme imzalandığını açıkladı. Geride bıraktığımız sezon real valladolid'de kiralık olarak forma giyen ve bonservisi villarreal'de bulunan milli futbolcu enes ünal, 9 milyon euro karşılığında getafe'ye transfer.

Enes ünal, la liga'da takım değiştirdi.

Milli futbolcu, i̇spanya'da sırasıyla levante, villarreal ve valladolid'de oynadı. He scored on his süper lig debut on 25 august 2013 for bursaspor against galatasaray. Geçen sezon villarreal'in real valladolid'e kiraladığı enes ünal, tüm kulvarlarda 37 maça çıktı ve 8 gol attı. Getafe, 9 milyon euro karşılığında enes ünal ile 5 yıllık sözleşme imzaladı. Mili futbolcu enes ünal, getafe'ye transfer oldu. La liga ekiplerinden getafe'nin yeni transferi milli futbolcu enes ünal, açıklamalarda bulundu. Enes ünal ilk golünü attı, getafe kral kupası'nda turladı (özet). Marca'nın iddiasına göre getafe, türk yıldız için 5 milyon euro ödeyecek. Son dakika.milli oyuncu enes ünal, la liga ekiplerinden getafe ile 5 yıllık anlaştı. Enes ünal, getafe formasıyla la liga'daki ilk golünü attı. Milli futbolcumuz enes ünal (23), i̇spanya la liga ekiplerinden getafe ile 5 yıllık sözleşme imzaladı. Geride bıraktığımız sezon real valladolid'de kiralık olarak forma giyen ve bonservisi villarreal'de bulunan milli futbolcu enes ünal, 9 milyon euro karşılığında getafe'ye transfer. Enes ünal is a turkish professional footballer who plays as a striker for spanish club getafe.

Find the latest enes ünal news, stats, transfer rumours, photos, titles, clubs, goals scored this season and more enes ünal. Son dakika.milli oyuncu enes ünal, la liga ekiplerinden getafe ile 5 yıllık anlaştı.

Post a Comment

0 Comments